Menukaart a la Carte

Voorgerechten:

 

Carpaccio van rund met oude kaas van Jongenhoeve, pijnboompitjes en truffelmayonaise

€ 12,50

Zalm gemarineerd in rode biet, hangop met mosterdzaad en een zoetzuur van komkommer

€ 12,50

Gebakken coquille en gamba met guacamole en gemarineerd citrusfruit

€ 14,00

Gerookte eendenborst en rilette van eend

€ 12,50

Rouleau van landhoen met een salsa van geroosterde paprika en een mayonaise van munt en citroen

€ 12,50

Carpaccio van rode biet met broodravioli met geitenkaas en een crumble van hazelnoot (vegetarisch)

€ 10,00

Bitterballetjes van oude boerenkaas met gehakte watermeloen en balsamico (vegetarisch)

€ 10,00

Soepen:

 
Romige mosterdsoep met snippers van gerookte zalm

€ 7,00

Tom ka kai, Thaise licht gebonden gevogeltesoep met cocos en sereh

€ 7,00

Pompoensoep met een garnituur van geitenkaas en pompoenpitjes

€ 7,00

Hoofdgerechten:

 

Gebakken zeebaars met paddensstoelenrisotto en een schuim van verveine

€ 23,50

Scholfilet met gnocchi, tomaat en basilicum en een bisque van garnalen

€ 22,50

Pastilla met een coucous met aubergine en een salsa van tomaat en kaneel (vegetarisch)

€ 17,50

Waardse kalfssucade met een stamppotje van rauwe andijvie en oerpeen

€ 22,50

Oosters gemarineerde spare-ribs met zoetzure cruditees en huisgemaakte frites

€ 21,50

Tournedos met een mousseline van knolselderij, wilde spinazie en een saus van gepofte knoflook

€ 29,50

Ossenhaas stroganoff klassiek aan tafel bereid voor minimaal 2 personen

€ 32,50 p.p.

Geroosterde aardpeer met twee bereidingen van oude kaas en gemarineerd citrusfruit

€18,50

Hertenbiefstuk met patinaakcreme, spruitjes, stoofpeer en een mooie saus van six-spices

€ 26,00

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur, en wij werken overwegend met lokale streekproducten.

 

'' Heeft u een allergie"?  Meld het ons!!!  
   

Desserts:

 

Creme brulee van tonkabonen met roomijs van witte chocolade

€ 8,50

Brood en boterpudding van fries suikerbrood met gepocheerde peer en roomijs van zoute karamel

€ 8,50

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en krokante Fonteynkoek

€ 7,50

Gemarineerde ananas met hangop, spekkoek van pandan en cocosijs

€ 8,50

Kaasassorti van kaasboerderij Jongenhoeve met notenbrood, truffelhoning en druiven

 

€ 11,50

   

Kindermenu:

 

Keuze uit:  twee reuze knakworsten of gehaktballetjes of kroket of frikadel  met frites en appelmoes 

€ 9,50