Menukaart a la Carte

Voorgerechten:

 

Carpaccio van rund met, pijnboompitjes Parmezaanse kaas en rucola

€12,50

Crostini met gerookte zalm en mierikswortelcreme

€12,50

Gamba`s in warme knoflookolie

€12,50

Vitello tonnato, dungesneden kalfsgebraad met tonijnmayonaise

€11,50

Gegratineerde geitenkaas met appel, radicchio en honing-mosterddressing

€ 9,75

Salade Caprese Royale, met Parmaham, tomaat en mozarella

€11,00

Soepen:

 
Romige mosterdsoep op de wijze van de chef

€ 6,50

Licht gebonden soep van cherrytomaatjes en basilicumroom

€ 6,50

Heldere gevogeltebouillon met een oosters tintje

€ 6,50

Hoofdgerechten:

 

Vangst van de dag

€23,50

Gebakken zalmfilet met pappardelle en een zomerse antiboise

€22,50

Frittata (vegetarische quiche) met groene asperges

€15,50

Waardse biefstuk van de kogel op seizoensgroente en truffelboter

€21,75

Tournedos met gebakken spek,champignons en onze eigen knoflookboter

€26,50

Pulled pork, langzaam gegaarde varkensprocureur met salsa brava

€18,75

Huisgemaakte hamburger op de wijze van onze Chef

€17,50

Sateh van kip met gekruide rijst, zoetzure komkommer, cassavechips en dukkah

€17,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur, en wij werken overwegend met lokale streekproducten.

 

'' Heeft u een allergie"?  Meld het ons!!!  
   

Desserts:

 

Heisse Liebe, vanille-ijs met warme frambozen en slagroom

€ 7,50

Romige panna cotta van sinaasappel

€ 8,50

Brownie met chocolademousse en frambozen-ijs

€ 8,50

Vanilleijs met warme chocoladesaus en krokante Fonteynkoeck

€ 7,50

Drie smaken sorbetijs met seizoensfruit en slagroom

€ 7,50

Kaasassorti  van kaasboerderij Jongenhoeve. 

 

€ 9,50

   

Kindermenu:

 

Keuze uit:  twee reuze knakworsten of gehaktballetjes of kroket of frikadel  met frites en appelmoes 

€ 9,50