Kerst 2017

Restaurant Lekzicht is op eerste kerstdag geopend voor uw kerstdiner.
Wij serveren U het onderstaande 4-gangen keuzemenu à € 49,50 per persoon. De couvertprijs is exclusief dranken. Tussen 18.00 en 19.00 uur
kunt u met het diner aanvangen.

Download hier een PDF van het KerstDiner

 

Kerstdiner 2017
Menu

Amuse

*******

Gerookte zalm en Hollandse garnaal in brioche gevuld met scharrelei en poftomaatje

of:

Rillette van gevogelte met zoetzure groenten en zuringmayonaise

Of:

Carpaccio van runderlende met gebakken paddenstoel, croutons en truffelcrème

Of:

Mozzarella met basilicumolie, parmaham, granaatappel en gremolata

*******

Runderbouillon met kwartelei en knolselderijchips

Of:

Aardappelsoepje met krokante varkensbuik

*******

Hertenbiefstuk met jus van kersen, polentafriet en gepofte knolgroenten

Of:

Zeeduivel in pancetta met een gamba in romige saus met sjalot en krokante salie

Of:

Kalfsrosbief op aardappelterrine met een jus van Pedro Ximenez

Of:

Krokante parelhoenfilet op risotto met geroosterde groenten en jus van kruidenboter

*******

Feestelijk kerstdessert

 

Bij reservering horen wij graag of wij voor uw gezelschap rekening moeten houden met allergieën of vegetarische wensen.

Voor kinderen onder 12 jaar kunnen wij een aangepast menu maken.

 

Kerstbrunch 2017

Restaurant Lekzicht is op eerste kerstdag geopend voor uw kerstbrunch Wij serveren de kerstbrunch à € 35,00 per persoon.
De couvertprijs is inclusief melk, karnemelk en jus d`orange, echter exclusief andere dranken.

Vanaf 11.30 uur bent u welkom en de brunch duurt tot uiterlijk 15.00 uur.

Download hier een PDF van de Kerstbrunch

 

 

Kerstbrunch 2017

Getomateerde gevogeltebouillon

*****************

Variatie van luxe koude vleeswaren

Carpaccio

Variatie van verschillende boerenkazen

Diverse salades van seizoensgroenten,

Gevulde eieren met gerookte zalm, rauwe ham of truffel

Harde en zachte luxe broodjes

Croissants en kerststol

Ambachtelijk wit en bruin brood

Warm:

Roerei met verse tuinkruiden

Gebakken gamba met risotto

Gebraden hertenfilet met een rode wijnjus en knolpuree

***********

Proeverij van zoete desserts