Diner- of lunchmenu`s voor gezelschappen                                                                                         

 
                                                   ( vanaf 20 personen)  

Uit onderstaande gerechten kan een keuze worden gemaakt om te komen tot een vaststaand menu of een meergangen-keuzemenu voor uw gezelschap.

Uw keuze dient minimaal een week vantevoren bij ons bekend te zijn.

 

Voorgerechten:

 
Carpaccio van runderhaas met pijnboompitjes, geraspte kaas en pestomayonaise  
Bombe van gerookte zalm met groene kruiden-crème fraiche en kappertjes  
Parmaham op Italiaanse wijze  
Hollandse garnalen met little gem, zacht gekookt ei en cocktailsaus  

Soepen:

 
Licht gebonden tomatensoep garni  
Heldere bouillon met tuinkruiden  
Mosterdcrèmesoep met spekjes  

Hoofdgerechten:

 
Op de huid gebakken zalmfilet op romige paperdelle en zoete tomaatjes  
"Vangst van de dag" vers van de visboer  
Varkenshaasmedaillons met spekjes, ui, paprika en onze kruidenboter  
Tournedos met een jus van Chorizo + € 5,00

Desserts:

 
Chocoladeproeverij, mousse, taartje en ijs  
Crème brulée met kniperend suikerlaagje  
Verschillende smaken sorbetijs met fruit en slagroom  
Surprise dessert ( geserveerd op étageres)  + € 5,00
   
Soep+hoofdgerecht+dessert  € 29,50
Voorgerecht+hoofdgerecht+dessert  € 33,00
Voorgerecht+soep+hoofdgerecht+dessert  € 38,00